Her sezon değişen trendler bize yepyeni ilham kaynakları olmaya devam ediyor. Her ne kadar yine evlere kapanmış olsak da ofislere ve sokaklara döneceğimiz günlerde uygulayabileceğimiz moda akımlarından birini nasıl kombinleyeceğimizi konuşalım. Mavi gömlek nasıl kombinlenir?

Kombinlemesi en kolay parçalardan biri olan gömlekler hem etekler hem de pantolon ve jeanlerle birbirinden şık görünümler yaratmanızı sağlayabilir. O çok ünlü Ecevit mavisi diye bilinen mavi gömlekleri belki en son lisede giydiniz veya belki de gardırobunuza hiç uğramadı. Ama artık bir değişiklik yapmak gerektiğini düşünüyorsanız, bu renge bir şans verin. Hem Alexa Chung’ın bile giydiği bir renk, nasıl modanın dışında kalabilir ki? Eminiz gelecek bahar sık sık mavi gömlekli kombinler göreceğiz, şimdiden hazırlanmak en iyisi.

Siyah etek ve mavi gömlek ikilisi

Özellikle siyah deri eteğinizi, siyah ince çoraplar ve siyah topuklu botlarla tamamladığınızda üstünüze ne giyseniz yakışır. İster bordo bir kazak ister beyaz bir bluz olsun, gayet iyi bir kombin olacağına eminiz. Bu nedenle mavi gömlekle de risk almazsınız, hatta cool görüneceğinizden eminiz!

Katman stilini deneyin

Üst üste kıyafetler giymek için kış mevsiminden iyisi yok! Mavi gömleğinizi şık bir kazakla buluşturun. Altına da jean ve topuklu botlarla şık bir görünüm yaratabilirsiniz. Tabii kombini şık bir kabanla tamamlayın. Özellikle zıt renkleri bir arada kullanarak kontrast ve şık bir görünüm yakalayabilirsiniz.

Oversize stil oyunları

Görüntünüzde havalı ve iddialı olmak her zaman çok cesur kombinler yapmak demek değildir. Dilerseniz, bir gömlek ve jean ile de oldukça kendinden emin görünebilirsiniz. Bunun için oversize gömlek ve mom jean kombinini omuzlarınıza atacağınız açık renkli bir kazakla tamamlayın.